Lovpålagt rapportering

Det er tid for årsrapportering fra menighetene til Baptistkirken Norge. Vi minner om at dette er alle menighetene pålagt å følge opp.

Vi har sendt en egen e-post til den som er ansvarlig for rapportering fra hver av menigheten . Vedkommende er registrert som "Menighetsleder", men ikke stress tittelen. Den er for å nå alle som vi må nå.

Rapporteringsverktøyet finner en på nettstedet baptist.no, der ligger Min side som punkt i menyen. Her kommer en inn ved å identifisere seg med e-post eller mobilnummer og får en engangskode tilsendt. En må deretter identifisere seg med fødselsnummer (11 siffer fødselsdato + personnummer) i en streng. 

Da kommer to nye valg, enten gå inn den personlige siden eller menighetens side. Her ber vi om at alle opplysninger vi spør om registreres. Husk også å registrere adresse og kontaktopplysninger for menigheten. Deretter går en videre til spørreundersøker, velger Årsrapport 2023 og svarer på spørsmålene,  
I tillegg skal økonomirapport til Statsforvalteren fylles ut og legges ved. Det samme gjelder internstatistikk, menighetens regnskap og rapport. 

NB!
Vi har oppdaget en bug i ssystemet for opplasting av rapportene. Denen jobber systemleverandøren med å utbedre. (26/2)

ALLE MÅ RAPPORTERE 
og fristen er 15. mars. Dersom noen har problemer med denne fristen eller noe som helst annet rundt rapporteringen, ikke nøl med å kontakte Roger Dahl på tlf 959 75 478 eller e-post roger.dahl@baptist.no

Vi har laget en brukerveilending som også ligger vedlagt. På https://intranett.baptist.no/menighet/skjemaer finner du de samme dokumentene. De ligger også i relevante dokumenter på siden her-

Vi minner om at det er en del av medlemskriteriene at menighetene er forpliktet til å rapportere til Baptistkirken Norge. Dersom vi ikke mottar rapport må vi regne med at tildelt tilskudd fra det offentlige vil bli krevd tilbake.

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910 
baptist.no

Powered by Cornerstone