Nyheter

#misjonikongo
Nå har Koronaen også kommet til de avsidesliggende områdene nord i Kongo, hvor samarbeidskirken vår, CBCN, befinner seg. Ukentlig kommer det meldinger om dødsfall. CBCN gjør en enorm innsats for å spre informasjon og lære folk om smittevern. 12 helsesentrene, 150 skoler, 250 sparegrupper og 70 utviklingsgrupper er etablerte strukturer som CBCN benytter til dette.
Tiltak mot korona-viruset
Les her for informasjon til menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! Saken oppdatert 20/6-2021.
Sakspapirene til landsmøtet
Sakslisten og de fleste sakspapirene til landsmøtet er publisert. Frist for påmelidng og registrering av delegater fra menighetene er 25. oktober.
Lønnstabell for 2021 er på plass
Lønnstabell som gjelder fra 1. mai 2021 er gjort tilgjengelig. Husk å se til at ansatte får riktig lønn og etterbetalt for perioden fra 1. mai.
Unåddkonferansen
30 misjonsorganisasjoner står som arrangører av Unåddkonferansen M28 når det 22.-23. oktober inviteres til storsamling i Bergen med fokus på unådde folkeslag.
Digital kursuke
Uke 36 (6. – 11. september) tilbyr K-stud 5 digitale kurs og verksteder med gode kursholdere som vil gi deg ny inspirasjon, kunnskap og redskaper du kan bruke i din rolle som leder eller medarbeider innen sang- og musikk, bibelgrupper og andre smågrupper, som kurslærer, trosopplærer, instruktør eller andre funksjoner du har med opplæring for ungdom og voksne i din menighet eller organisasjon.
Utlysning av midler til Pedagogisk utviklingsarbeid (PU-midler) 2022/23
Nå er det nye muligheter til å søke midler til pedagogisk utviklingsarbeid. K-stud kan gi tilskudd både til ett-årige og to-årige prosjekter, som har oppstart i 2022.
Slik beregnes tilskudd til tro og lisssynsamfunn
Barne og Familiedepartementet (BFD) har sendt ut informajon om beregning av tilskudd. Nyttig informasjon om ordningen der alle utbetalinger går via Baptistsamfunnet.
En nasjon, flere religioner – seminar i regi av Tankesmien Skaperkraft
Tankesmien Skaperkraft arrangerer seminaret «En nasjon, flere religioner» tirsdag 15. juni på Litteraturhuset.
Utlysning av dialogmidler
Vi minner om frist for å søke tilskuddsmidler til dialog, debatt, samarbeid og kunnskapsutvikling er 25. juni.
1 - 10 av 248
1 2 3 4 5 ... 25 Neste

Det Norske Baptistsamfunn  |  Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  baptist.no

Powered by Cornerstone