Nyheter

Tiltak mot korona-viruset
Fra 14. juli åpnes det for baptistisk dåp igjen. Les her for informasjon til lokallag og menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! Saken oppdatert 14. juli.
Undersøkelse – Hvordan koronatiden har påvirket menneskers menighetsliv
Norges Kristne Råd (NKR) og Tro & Medier (T&M) har fått et spørsmål fra IFES (den internasjonale lagsbevegelsen) om å dele en spørreundersøkelse om hvordan koronatiden har påvirket menneskers menighetsliv.
Nye krisepakker
I henhold til oversikten på Lotteri- og stifelsestilsynet vil dere se at flere kirkesamfunn ved sine lokalmenigheter har fått kompensasjon allerede i den første krisepakken.
Siste koronainformasjonen
Norges kristne råd holder oss oppdatert i forhold til smittevernreglene. Vi har fulgt opp informasjonsiden i forohld til det. Rådet skriver nå blant annet om dåp i baptistisk form.
Utlysning av midler til Pedagogisk utviklingsarbeid (PU-midler)
K-stud kan gi tilskudd både til ett-årige og to-årige prosjekter, som har oppstart i 2021.
Feirer 100 år i Kongo
Vi inviterer til jubileumsfest lørdag 12. september og misjonsgudstjeneste søndag 13. september i Skien baptistkirke. Informer videre i menigheten og sett opp plakaten.
Husk å søke om mva-kompensasjon
Søknadsfristen i 2020 er 10. juni. Om menigheten ikke har søkt allerede er det fremdeles tid til det. Les mer om ordningen og finn årets søknadsskjema her.
Sammen som baptister i pinsen!
- I pinsen markerer baptister over verden samholdet, i bønn, lovprisning og givertjeneste, i kampen mot Korona-pandemien, sier generalsekretær Elijah M. Brown i en oppfordring til baptister verden over.
Forlenger tilbudet om gratis strømming
TONO har i dag besluttet å forlenge ordningen med vederlagsfritak for direktesending av gudstjenester fra menighetenes egne hjemmesider frem til 30. juni.
Digital pinsefestival
Det har i flere år vært en økumenisk pinsefestival i Oslo som har hatt et tydelig flerkulturelt preg. På griunn av korona-pandemien blir årets festival digital og åpner for at en kan delta fra hele landet,
1 - 10 av 181
1 2 3 4 5 ... 19 Neste

Det Norske Baptistsamfunn  |  Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  baptist.no

Powered by Cornerstone