Nyheter

Tiltak mot korona-viruset
Les her for informasjon til menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! Saken oppdatert 17. desember.
Sendingene fra Norges kristne råd i advents- og juletiden
Som et ekstra løft inn mot julen preget av pandemi er det produsert flere økumeniske samlinger, som blir tilgjengelig på Facebook og youtube i løpet av julen. Noen av disse vil bli tilgjengelig i denne artikkel i tillegg.
Julegaven til helsearbeid
Som vi har varslet om i epost tidligere, årets julegave går til helearbeidet i Kongo. I linken finner du ressurene som trengs for å gjennomføre inn samlingen i menigheten, enten dere har digital gudstjeneste eller samles i kirken.
Digital julefeiring
Det er mange osm ikke får feiret juli kirkene i år. For å hjelpe litt på savnet vil vi på nettstedet baptist.no samle digitale produksjoner fra menighetene og fra Norges kristne råd inn mot julefeiringen.
Utbetaling Mva-kompensasjon
Tildelingen av Mva-kompensasjon for 2019 er nå klar, og vil bli utbetalt menighetene i løpet av denne uken.
Registrering og innrapportering av skattefrie gaver
Det nærmer seg årsskiftet, og dermed også innrapporteringsfrist for gaver med skattefradrag - 10. januar 2021
Korona-situasjonen og smittevern
Generalsekretær Erhard Hermansen fra Norges Kristne Råd har akkurat delt informasjon om smittevern med særlig blikk mot julens samlinger.
Kompensasjonsordning for avlyste og avkortede kurs
Kristelig studieforbund gjenåpner kompensasjonsordningen for løpende kostnader ved avlyste og avkortede kurs og annen opplæring.
Global uke mot moderne slaveri
Søndag er det klart for Global uke mot moderne slaveri (8.-15. november). ILO, FN og mange andre rapporterer at Covid-19 fører tusenvis av nye mennesker ut i moderne slaveri. Dette er vår felles aksjonsuke, ogNorges kristne råd oppfordrer dere alle til å gjøre en innsats nå i innspurten.
Digital konferanse om Nyskapende samarbeid.
Torsdag 19. november kl. 9.30-13.00 inviterer Blå Kors til en engasjerende og gratis digital konferanse: Nyskapende samarbeid.
1 - 10 av 201
1 2 3 4 5 ... 21 Neste

Det Norske Baptistsamfunn  |  Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  baptist.no

Powered by Cornerstone