Nyheter

Trygg
Alle våre lokallag, menigheter og arrangementer skal være trygge for alle. Det skal være et sted du kan komme som du er, og bli møtt på en god måte.
Feirer at folkehøgskolen er 60 år
Inneværende skoleår er det 60 år siden første kull med elever gikk på Holtekilen folkehøgskole. Det feires 9. februar kl 14-18 med en sammenkomst på skolen for tidligere elever, tidligere ansatte og andre med tilknytning til skolen gjennom disse 60 årene. Vi ber om at den linkede invitasjonen gjøres kjent i menighetene.
Julegaven til misjonen!
Lahu-baptistene i Nord-Thailand jobber målrettet for å dele evangeliet om Jesus Kristus til unådde landsbyer. Vi oppfordrer alle menighetene til en innsamling av gave i løpet av julefeiringen.
Taushetsplikt
Generelt om taushetsplikt for prester og forstandere.
Ikkevoldsprisen 2019 - Nå er det tid for å nominere
Feiring av King-dagen og utdeling av ikkevoldsprisen retter oppmerksomheten mot rettferdighet og fred med ikkevold som redskap. Ved å løfte fram arven etter King jr vil vi oppmuntre og støtte dette.
Vofo utlyser reisestipend for 2019
Med forbehold om Stortingets godkjennelse av Statsbudsjettet utlyser Voksenopplæringsforbundet (Vofo) reisestipend for studiereiser til utlandet i 2019.
Global uke mot moderne slaveri
11.-18. november arrangerer kirkene i Norge, samlet i Norges Kristne Råd GLOBAL UKE MOT MODERNE SLAVERI, og vi håper dere er med. Det kan gjøres enkelt!
Vi søker menighetsrådgivere
Vi tilbyr 50 % vikariat med ansvar for Sør- og Vestlandet og 50 % engasjement med ansvar på Østlandet.
Rettferdighet – hvordan kan vi bidra til rettferdighet for sårbare grupper?
Invitasjon til alle menigheter i Baptistsamfunnet om å engasjere seg i aktuelle saker om rettferdighet.
Velkommen til fagdager om ISLAM!
10. – 11. oktober 2018 inviterer Stefanusalliansen og Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT) til to svært dagsaktuelle fagdager på HLTs skolesenter på Stabekk.
1 - 10 av 87
1 2 3 4 5 ... 9 Neste

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  baptist.no

Powered by Cornerstone