Nyheter

Informasjon fra K-stud om konsekvenser rundt studiestøtt og korona-epidemien
Her finner dere informasjon om hvordan dere kan forholde dere etter at planlagte kurs og annen opplæring måtte opphøre pga. smitteverntiltak i forbindelse med korona-epidemien.
Informasjon om utlysning av tilskudd til private kirkebygg
Barne- og familiedepartementet har nå sendt ut informasjon vedr. tilskudd til private kirkebygg. Søknadsfrist er 10. juni.
Gravferd som samfunnsviktig funksjon – Covid-19 pandemien
I denne saken finner dere relevant informasjon i forhold til gravferd som samfunnsviktig funksjon.
Hovedstyrereferatene t.o.m. februar er lagt ut
Alle referatene er samlet på en egen side her på intranettet. Denne siden er nå oppdatert.
- Misjonale menigheter og livslang læring, ta 10 studiepoeng fra hjemmekontoret
Landet vårt er i en spesiell situasjon der mange må tenke annerledes om sin virksomhet og sin arbeidshverdag. Derfor tilrettelegger Høyskolen for Ledelse og Teologi nå ett av våre kurs for nettbasert studium hjemmefra. Dette er en unik mulighet for deg som har litt ekstra tid akkurat nå eller som ønsker å utnytte denne perioden til å lære noe nytt eller ta et steg videre. I første omgang gjelder dette faget «Misjonale menigheter og livslang læring».
Informasjon fra barne- og familiedepartementet
Folkehelseinstituttet har opprettet en nettside med informasjon om koronaviruset på 24 forskjelige språk, og flere kommer.
Bønnedag
Søndag 22. mars inviterer Norges kristne råd til en ladsdekkende bønnedag.
Landsmøtet er flyttet
Landsmøtet er på grunn av usikkerhet rundt situasjonen med spredning av Koronaviruset flyttet fra 5.-7. juni til 30. oktober- 1. november.
Studietur til Tyrkia er avlyst
I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne tren er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Tiltak mot korona-viruset
Våre ledere Kjell Einar Granholt og Terje Aadne har i dag sendt brev til menighetene og lokallagene med viktige råd rundt håndtering av korona-viruset.
1 - 10 av 147
1 2 3 4 5 ... 15 Neste

Det Norske Baptistsamfunn  |  Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  baptist.no

Powered by Cornerstone