Nyheter

Tiltak mot korona-viruset
Informasjon til lokallag og menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset! Saken oppdatert 28. mai
Feirer 100 år i Kongo
Vi inviterer til jubileumsfest lørdag 12. september og misjonsgudstjeneste søndag 13. september i Skien baptistkirke. Informer videre i menigheten og sett opp plakaten.
Husk å søke om mva-kompensasjon
Søknadsfristen i 2020 er 10. juni. Om menigheten ikke har søkt allerede er det fremdeles tid til det. Les mer om ordningen og finn årets søknadsskjema her.
Sammen som baptister i pinsen!
- I pinsen markerer baptister over verden samholdet, i bønn, lovprisning og givertjeneste, i kampen mot Korona-pandemien, sier generalsekretær Elijah M. Brown i en oppfordring til baptister verden over.
Forlenger tilbudet om gratis strømming
TONO har i dag besluttet å forlenge ordningen med vederlagsfritak for direktesending av gudstjenester fra menighetenes egne hjemmesider frem til 30. juni.
Digital pinsefestival
Det har i flere år vært en økumenisk pinsefestival i Oslo som har hatt et tydelig flerkulturelt preg. På griunn av korona-pandemien blir årets festival digital og åpner for at en kan delta fra hele landet,
Økonomisk kompensasjonsordning
Kompensasjonsordningen for frivilligheten utvides og skal hjelpe trossamfunn som har tapte inntekter på grunn av korona-pandemien.
Oppdatert veileder og engelsk versjon på plass
12. mai kom oppdatert smittvernveileder ut. I tillegg fikk vi tilsendt engelsk versjon.
Bli med på webinar om mobbing i kirkene
Kirkerådet og Norges Kristne Råd ønsker å belyse temaet mobbing og hva det betyr for arbeidet med barn og unge i kirken, 19. mai 13.00-14.30
Å være kirke i en ny tid
Tirsdag 19. mai kl 10.00-12.00 tilbyr Norges kristne råd og Naturlig Menighetsutvikling et spennende og matnyttig webinar om å tenke nytt om å være kirke.
1 - 10 av 177
1 2 3 4 5 ... 18 Neste

Det Norske Baptistsamfunn  |  Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  baptist.no

Powered by Cornerstone