Høring om innføring av suspensjonsparagraf

Hovedstyret har lest vedtaket i landsmøtet 2023 grundig og etter beste evne arbeidet med dette. For å sikre en god behandling fram til et endelig forslag skal presenteres for landsmøtet 2024, velger hovedstyret å sende sitt utkast på høring til menighetene. En ber om at forslaget med problemstillingene hovedstyret reiser i høringen behandles av menighetene innen tilbakemeldingsfristen 10. januar.

Styret er klar over at det i advents- og juletiden kan være ekstra utfordringer med å samle folk, men en er i denne høringen likevel avhengig av at det gjøres. Ellers vil det ikke være mulig å få fram endelige forslag til vedtak innen fristen for dette, som er 7. april. 

Vi har også oppdatert siden med styringsdokumenter på intranett. Her finnes nå vedtekter, grunnlagsdokument, etisk retningslinjer, en oversikt over vedtak som peker mot baptistisk tro og ordning samt prosedyrene for ansettelsesrådet og for behandling av utelukkelsessaker.  Link til siden: https://intranett.baptist.no/om-oss/styringsdokumenter 

Med ønske om en god behandling av høringsdokumentene.

 

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910 
baptist.no

Powered by Cornerstone