En global konferanse for rettferd (The Global Justice Conference)

Den 22. mai går The Global Justice Conference av stabelen. Vi møtes digitalt for å dele tanker, historier og erfaringer om urett og hvordan vi kan kjempe for en mer rettferdig verden – slik den egentlig var ment å være.

Det er Norges Kristne Råd som informerer om denne samlingen:

"Vi kan nesten ikke vente til å møte hele det verdensvide rettferdskonferanse-fellesskapet til The Global Justice Conference 2021. Ti land, 24 timer, en konferanse. Vi møtes i et online «konferansesenter» - med muligheter for å velge de seminartemaene du er interessert i. Du er også invitert til å delta med dine spørsmål og kommentarer dersom du ønsker det.

Innholdet blir liggende på nett i fire uker, så du kan få med deg det som blir sagt også dersom du ikke kan være med direkte. Vi er glad for at inspirerende rettferds-praktikere som Danielle Strickland, René August, og Krish Kandiah har takket ja til å delta på #TJCGlobal21!

Du kan lese mer om dem, og de andre innlederne.

Norges bidrag er breakout-session med tema «Inspired to fight – What individuals and churches can do to combat modern slavery» hvor Petra Kjellan Brooke, Niels-Fredrik Skarre, Thea Kristin Reilstad, Elin Finnseth Sæverås og Erhard Hermansen deltar.

Påmelding

 

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910 
baptist.no

Powered by Cornerstone