Rettferdskonferansen 2020 - På jorda som i himmelen

De siste to årene har rettferdskonferansen samlet kristne fra hele Norge for å dele erfaringer i arbeidet med å fremme rettferdighet. I år blir konferansen digital. Alt sendes på nett fra 13. oktober. Det betyr at kristne i alle deler av landet enkelt kan delta.

Rettferdskonferansen har som mål å utfordre og utruste deg, forsamlingen din, arbeidsplassen din, og misjonsorganisasjonen eller kirka du tilhører til å fremme rettferdighet i verden, ikke bare i ord, men i handling – både lokalt, på landsplan og internasjonalt.

Temaet i år er På jorda som i himmelen. Det er inspirert av Bibelens budskap om at vi som kristne skal skape en bit av himmelen i vår urettferdige verden. Målet er å forstå hva det betyr i praksis i vårt forhold til Gud, til skaperverket, til hverandre og til anstendig arbeid. Disse fire spørsmålene er undertemaer i årets rettferdskonferanse.

Hva skjer – og når?

  • 13. oktober kl. 09:30-12:00 sendes konferansen på Facebook-siden til rettferdskonferansen
  • 20. oktober publiseres det en podcastserie bygget rundt innleggene på konferansen
  • De fire undertemaene tas opp på fire webinarer den  27. oktober, 3., 10. og 17. november. Disse finner du også på Facebook-siden til rettferdskonferansen.

Det vil legges til rette for gruppearbeid i etterkant av hver av webinarene. Her kan man gjerne samles i mindre grupper, følge sendingen sammen og diskutere temaene.

Blant de navnene som er klare kan vi nevne utviklingsminister Dag-Inge Ulstein, preses Olav Fykse Tveit, sogneprest Sunniva Gylver og pastor Erik Andreassen.

Følg «Rettferdskonferansen» på Facebook: https://www.facebook.com/rettferdigverden

Mer informasjon finner dere på www.rettferdskonferansen.no

Norges Kristne Råd er medarrangør av rettferdskonferansen sammen med blant andre Den norske kirke, NORME, Digni, Frelsesarmeen, Misjonsalliansen, m.fl.

Se også flyer som kan brukes i lokal merkedsføring.

 

Det Norske Baptistsamfunn  |  Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  baptist.no

Powered by Cornerstone