Innkalling til landsmøtet

Vi minner om at landsmøtet i Tromsø er 5.-7. juli. Landsmøteforhandlingene blir på Radisson Blu midt i sentrum.

Landsmøtet vil, siden det er lagt til et konferansehotell, koste noe mer enn en har vært vandt til. Alle delegater må kjøpe den såkalte dagpakken, som nkluderer kaffe, te, vann, snacks og juice, og lunsj fredag 5. og lørdag 6. juli. Søndag 7. juli vil det ikke bli lunsjservering. Dagpakken koster 1600 kroner for hver person.

Vi anbefaler at menighetene tilbyr seg å dekke kostnader for delegatene i forbindelse med landsmøtet, og da som et minimum at en dekker dagpakken på 1600 kroner,  I tillegg vil det være kostnader til middag, overnatting og reise. Vi tilbyr en totalpakke som en kan velge å benytte, alternativt at en vil ordne seg med overnatting og middag på annen måte.
1600 kr pr person. I løpet av et par uker vil det være mulig å melde seg på landsmøtet gjennom påmeldingsmodulen hos Checkin,

Mer informasjon om prisene, programmet og andre praktiske opplysninger finner du på landsmøtesidene.

Se også landsmøteinnkallingen. Eventuelle inkomne forslag må være sendt inn til Baptistsamfunnet senest 5. april. Sakspapirene legges ut 5. mai. Vi vil også i år lage årbok for salg. Denne inneholder sakspapirene. Bestillingsinformasjon vil bli tilgjengelig senere i vår.

 

Det Norske Baptistsamfunn  |  Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  baptist.no

Powered by Cornerstone