Landsmøtet 2019 blir i Tromsø 5.-7. juli.

Som konsekvens av at vi landet på at vi ikke gjennomfører Blink i Stavern fra 2019 ble det bestemt at landsmøtet skulle legges til helgen i uke 27, altså 5.-7. juli 2019. Det var også et tydelig fokus på at vi skulle legge landsmøtet til Nord-Norge. Sist det skjedde var i Harstad i 2008.

I samråd med leder i Baptist nord – Leif Vollan og distriktsarbeider Hermod Bakkevoll, har vi utforsket mulighetsrommet for landsmøte i nord og hovedstyrets arbeidsutvalg valgte i går kveld, etter råd fra DNBs stab, å legge landsmøtet til Tromsø.  Sist vi hadde landsmøte i Tromsø var i 1988. 

Vi jobber nå med å avklare endelige tilbud fra tre ulike hoteller i Tromsø for å få rimeligst mulig pris for deltakerne, og vil gå ut med ulike tilbud avhengig av om en ønsker tilbud med konferanse og fullpensjon på samme hotell, om en ønsker å ordne bolig på annet vis (f.eks. andre hoteller, airbnb, camping, venner og kjente e.l.) , og kun melde seg på konferansedelen som inkluderer lunsj og pausemat i løpet av dagen. Middag kan en da bestille fra konferansen, eventuelt ordne seg selv på byen. Vi jobber og med en mulighet for sovesal for et begrenset antall.

Sett av dagene allerede nå, så vil vi så raskt som mulig legge ut informasjon og detaljer for landsmøtet.

 

Det Norske Baptistsamfunn  |  Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  baptist.no

Powered by Cornerstone