Nyheter

Julegaven til misjonsarbeidet
Også denne julen oppfordrer vi menigheten til å gi en julegave til misjonsarbeidet vårt. I år handler det om å sikre bærekraft for helearbeidet i Kongo.
Vil gi lederskapene en «reality-check»
- Vi oppfordrer menighetene til å sende hele lederskapet til Vekstakademiet 2018. Sammen ønsker vi å ta pulsen på lokalmenighetens arbeid og liv, og samtidig se fremover og stille oss spørsmålet: Hvilke prioriteringer kan vi gjøre, for å bedre nå vårt lokalsamfunn?
Video om lederkonferansen 2018
Baptistenes lederkonferanse, 9-11 mars i Drammen nærmer seg. Konferansevideoen er nå tilgjengelig på baptistkanalen på youtube.
Fersk PowerPoint fra Kongo
Misjonsleder Lise Kyllingstad har i dag publisert en helt fersk presentasjon av arbeidet vårt i Kongo
Tilbud om undervisning om smågrupper
Noen av menigetene våre deltok et i læringsfellesskap om smågrupper siste helg i oktober. Der underviste Agneta og Mikael Hallenius som er pastorer i menigheten Mötesplatsen i Örebro. Vi tilbyr undervisningen på film.
La oss gjenreise Bots- og bededagen
Baptistenes bønnefellesskap tar nå initiativ til å gjenreise Bots- og bededagen, og vi oppfordrer alle menighetene tilsluttet Det Norske Baptistsamfunn, til å fokusere på bønn for land og folk denne søndagen. La bots- og bededagen bli en del av gudstjenesten, eller bruk hele søndagens gudstjeneste til å be sammen!
Nå er det tid for å nominere
Feiring av King-dagen og utdeling av ikkevoldsprisen retter oppmerksomheten mot rettferdighet og fred med ikkevold som redskap. Ved å løfte fram arven etter King jr vil vi oppmuntre og støtte dette.
Vil gjøre Jesus synlig i mediene
Baptistsamfunnet er en av oppdragsgiverne til Tro & Medier, som til i vår het Familie & Medier. Overgangen beskriver dem selv som å gå fra å være "vaktbikkje til gartner".
Ingen utlysning av midler til menighetsinitierte prosjekter
Etter at utlysningen ble utsatt til høsten av budsjettmessige årsaker, viser det seg at det er dessverre ikke rom for å lyse ut budsjettpotten i 2017 i det hele tatt. Hovedstyret tok endelig vedtak om det i sitt møte i september.
Lederkurs om babysang
6.-8. april inviterer K-stud til kurs med tema: Videregående kurs i babysang
1 - 10 av 51
1 2 3 4 5 ... 6 Neste

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  baptist.no

Powered by Cornerstone