Nyheter

Vil gjøre Jesus synlig i mediene
Baptistsamfunnet er en av oppdragsgiverne til Tro & Medier, som til i vår het Familie & Medier. Overgangen beskriver dem selv som å gå fra å være "vaktbikkje til gartner".
Ingen utlysning av midler til menighetsinitierte prosjekter
Etter at utlysningen ble utsatt til høsten av budsjettmessige årsaker, viser det seg at det er dessverre ikke rom for å lyse ut budsjettpotten i 2017 i det hele tatt. Hovedstyret tok endelig vedtak om det i sitt møte i september.
Lederkurs om babysang
6.-8. april inviterer K-stud til kurs med tema: Videregående kurs i babysang
Lederkurs om gruppeledelse og gruppedynamikk
6.-8. april inviterer K-stud til kurs med tema: Å lede smågrupper, hvordan skape gode læringsfellesskap.
Lederkurs om grenseoverskridende adferd
6.-8. april inviterer K-stud til viktige kursdager med tittel: Når vi tråkker på andres grenser – Om å bruke makt på godt og vondt.
Skapt til fellesskap - det inspirer og utfordrer!
På landsmøtet i sommer ble delegatene utfordret på fellesskap og relasjoner, og bedt om å ta det med tilbake til menighetene. Alle deltakerne fikk også en tilsvarende hilsen med hjem siste dagen på sommerstevnet Blink.
Nyttig kurstilbud
Voksenopplæringaforbundet tilbyr kurs i: Lobbyarbeid, Sosiale medier, Pedagogikk mot utenforskap og Måloppnåelse og evaluering (i kurs), denne høsten.
Baptistenes teologiskole
Høyskolen for Ledelse og Teologi og Det Norske Baptistsamfunn inviterer til to dager med fokus på baptistisk identitet og historie, lederrollen og Åndens utrustning.
Landsmøter
Landsmøtet 2017 var i Stavern, 5.-6. juli, i forbindelse med Blink.
Fremmer tilleggssaker til landsmøtet
Hovedstyret benytter seg 20. juni 2017 av retten til å fremme saker utover tidligere oppsatt dagsorden til landsmøtet i Stavern 5.-6. juli.
1 - 10 av 44
1 2 3 4 5 Neste

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  baptist.no

Powered by Cornerstone