Baptistenes teologiskole

Høyskolen for Ledelse og Teologi og Det Norske Baptistsamfunn inviterer til to dager med fokus på baptistisk identitet og historie, lederrollen og Åndens utrustning.

Det er første gang vi tilbyr dette kurset, spesielt rettet mot nye pastorer og forkynnere i Baptistsamfunnet, men relevant for alle. Med utgangspunkt i faget Baptismens historie (KRI1034) får deltakerne en god forståelse av baptismen og dens særpreg, som er viktig for å være forkynner og pastor.

Historien og identiteten er en viktig nøkkel, slik inspirasjonen og Guds Ånds ledelse er det, for å være forkynner og menighetsleder i vår tid.

For at flest mulig av forkynnerne og pastorene fra Baptistsamfunnet skal ha anledning å delta, sponses undervisningskostnaden på kursdagene. Disse deltakerne betaler kun for kosten og for overnatting og reise. Andre deltagere betaler full pris.

Med fullført kurs er du langt på vei til å ta eksamen i faget Baptismens historie (KRI1034) og ved det få med deg 2,5 studiepoeng ved skolens bachelorprogram.

Les mer og meld deg på

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910 
baptist.no

Powered by Cornerstone